024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens in Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal in de buurt van Stokrooie best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Limburg in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Stokrooie over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Stokrooie, 3511.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Stokrooie

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Stokrooie

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Limburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Beersel
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Olne
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Cul-des-Sarts
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Modave
 • goedkoop ruimte huren feest in Loverval
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Wandre
 • groot zaaltje huren verjaardag in Wachtebeke
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Haren (Bru.)
 • goedkoop ruimte huren feest in Steenkerque (Ht.)
 • goedkoop ruimte huren feest in Retinne
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Stokrooie

  goedkoop ruimte huren bruiloft Stokrooie

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Stokrooie. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw party op een covid-safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Stokrooie (covid/ certificaat) !