024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens in omgeving Limburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Eigenbilzen best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Limburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Eigenbilzen over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Eigenbilzen, 3740.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Eigenbilzen

goedkoop zaaltje huren regio  Eigenbilzen

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Limburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren trouw in Stuivekenskerke
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Hodister
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Magnée
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Mollem
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Gelbressée
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Horrues
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Marchipont
 • klein zaaltje huren verjaardag in Zonnebeke
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Morhet
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Riemst
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Eigenbilzen

  goedkoop ruimte huren bruiloft Eigenbilzen

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Eigenbilzen. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw party op een covid-19 safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Eigenbilzen (covid- pas) !