024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje organiseren ergens in Limburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Tessenderlo best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Limburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Tessenderlo over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Tessenderlo, 3980.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Tessenderlo

goedkoop zaaltje huren nabij  Tessenderlo

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Limburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 man, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Kessenich
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Franc-Waret
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Lennik
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Ambly
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Saint-Remy (Ht.)
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Vonêche
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Berchem (O.-Vl.)
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Hollange
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Leke
 • goedkope zaal huren ruimte in Stambruges
 • Als je eenmaal besloten hebt om je plechtige communie in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Tessenderlo

  groot ruimte huren bruidzaal Tessenderlo

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Tessenderlo. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw feest op een covid-19 safe manier volgens de recente regels van Tessenderlo (corona certificaat) .