024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een vergaderzaal in een zaal nabij Meeuwen best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Limburg in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Meeuwen over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Meeuwen, 3670.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Meeuwen

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Meeuwen

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Limburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Obaix
 • goedkoop zaaltje huren communie in Meulebeke
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Heist-op-den-Berg
 • goedkoop ruimte huren feest in Bousval
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Habergy
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Geluveld
 • klein feestruimte huren verjaardag in Wauthier-Braine
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Chapelle-lez-Herlaimont
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Darion
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Graide
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Meeuwen

  groot locatie huren verjaardag Meeuwen

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Meeuwen. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw party op een covid-19-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Meeuwen (corona/ gezondheidspas) !