024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje op poten zetten ergens in Limburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Horpmaal best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Limburg te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Horpmaal over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Horpmaal, 3870.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Horpmaal

goedkoop zaaltje huren nabij  Horpmaal

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Limburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Wiekevorst
 • klein zaaltje huren verjaardag in Dampremy
 • groot zaal afhuren eerste communie in Ellignies-lez-Frasnes
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Zeveren
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Gimnée
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Vroenhoven
 • klein ruimte huren feest in Oostham
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Hechtel-Eksel
 • klein zaalverhuur feestzaal in Antwerpen
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Lauwe
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Horpmaal

  goedkoop ruimte huren feestzaal Horpmaal

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Horpmaal. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw feest op een covid-19 veilige manier volgens de laatste instructies van Horpmaal (corona- pas) !