024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens nabij Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Opglabbeek best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Limburg in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Opglabbeek over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Opglabbeek, 3660.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Opglabbeek

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Opglabbeek

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Limburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Rumsdorp
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Tremelo
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Falisolle
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Hechtel-Eksel
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Borlo
 • klein zaaltje huren communie in Amonines
 • goedkope zaaltje huren trouw in Ormeignies
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Hemiksem
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Belsele
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Vlezenbeek
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je bruidzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Opglabbeek

  klein zaal huren trouw Opglabbeek

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Opglabbeek. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feestje op een covid-19-safe manier volgens de recente aanbevelingen van Opglabbeek (covid-19- certificaat) .