024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens in omgeving Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Neeroeteren best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Limburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Neeroeteren over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Neeroeteren, 3680.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Neeroeteren

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Neeroeteren

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Limburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren trouw in Messancy
 • groot zaalhuur verjaardag in Fize-Fontaine
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Kortijs
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Laneffe
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Hastière-par-Delà
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Landenne
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Thimister
 • goedkoop ruimte huren feest in Brakel
 • klein zaalhuur verjaardag in Mariakerke
 • goedkoop zaal huren ruimte in Sint-Ulriks-Kapelle
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je bruidzaal in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Neeroeteren

  klein locatie huren bruiloft Neeroeteren

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Neeroeteren. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feest op een corona-safe manier volgens de laatste regels van Neeroeteren (covid- certificaat) .