024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens in Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Veulen best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Limburg in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Veulen over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Veulen, 3870.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Veulen

goedkoop zaal afhuren nabij  Veulen

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Limburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Drieslinter
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Muno
 • groot zaaltje huren trouw in Bas-Oha
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Vierves-sur-Viroin
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Onkerzele
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Sint-Lambrechts-Woluwe
 • goedkoop zaaltje huren communie in Sainte-Marie-sur-Semois
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Achêne
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Recogne
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Moresnet
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Veulen

  klein ruimte huren feestzaal Veulen

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Veulen. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw feest op een corona veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Veulen (corona/ pas) !