024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest organiseren ergens nabij Limburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Loksbergen best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Limburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Loksbergen over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Loksbergen, 3545.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Loksbergen

goedkoop zaal afhuren regio  Loksbergen

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Limburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, honderd mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Wanfercée-Baulet
 • goedkoop ruimte huren feest in Awans
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Ramskapelle (Nieuwpoort)
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Vechmaal
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Testelt
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Quaregnon
 • goedkoop zaaltje huren communie in Scheldewindeke
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Profondeville
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Châtillon
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Braine-le-Comte
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Loksbergen

  goedkoop locatie huren verjaardag Loksbergen

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Loksbergen. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw party op een corona-veilige wijze volgens de laatste regels van Loksbergen (covid gezondheidspas) !