024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens in Limburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Uikhoven best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Limburg te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Uikhoven over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Uikhoven, 3631.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Uikhoven

goedkoop feestzaaltjes huren regio  Uikhoven

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Limburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Oud-Heverlee
 • klein zaal afhuren eerste communie in Linkebeek
 • goedkope zaal huren ruimte in Hensies
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Roclenge-sur-Geer
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Ruette
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Millen
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bottelare
 • groot zaaltje huren verjaardag in Wachtebeke
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Mohiville
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Sint-Lenaarts
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Uikhoven

  klein zaaltje huren feest Uikhoven

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Uikhoven. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feestje op een covid veilige wijze volgens de recente regels van Uikhoven (covid/ certificaat) .