024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest organiseren ergens nabij Limburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een vergaderzaal in een zaal omgeving Hoepertingen best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een dj uit Limburg in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Hoepertingen over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Hoepertingen, 3840.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Hoepertingen

goedkoop feestzaaltjes huren regio  Hoepertingen

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Limburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, honderd man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • klein zaaltje huren verjaardag in Heist-aan-Zee
 • groot feestruimte huren verjaardag in Wieze
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Westkapelle
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Awirs
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Sint-Job-in-\’t-Goor
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Chênée
 • klein zaalhuur verjaardag in Gavere
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Melsele
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Longchamps (Nam.)
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bovekerke
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Hoepertingen

  groot ruimte huren vergaderzaal Hoepertingen

  Dus of je nou een zaal voor feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Hoepertingen. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw party op een covid veilige wijze volgens de recente regels van Hoepertingen (covid- pas) !