024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal in de buurt van Vroenhoven best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de optie om een dj uit Limburg te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Vroenhoven over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Vroenhoven, 3770.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Vroenhoven

goedkoop feestzaaltje huren in de buurt van  Vroenhoven

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Limburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Glain
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Lichtervelde
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Blicquy
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Orgeo
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Wattripont
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Bever/Biévène
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Passendale
 • groot zaaltje huren bruiloft in Rebecq-Rognon
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Nimy
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Angre
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Vroenhoven

  groot locatie huren kinderfeestje Vroenhoven

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Vroenhoven. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw party op een covid-19 veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Vroenhoven (corona- certificaat) !