024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens rondom Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal nabij Piringen (Haren) best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Limburg in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Piringen (Haren) over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Piringen (Haren), 3700.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Piringen (Haren)

goedkoop feestlocatie huren regio  Piringen (Haren)

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in Belgiรซ (Limburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • klein zaal huren ruimte in Theux
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Maffe
 • goedkoop zaaltje huren communie in Binche
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Bazel
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Groot-Loon
 • goedkoop ruimte huren feest in Ophoven
 • groot zaal afhuren eerste communie in Bray
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Ampsin
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Sovet
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Leke
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Piringen (Haren)

  groot zaaltje huren bruidzaal Piringen (Haren)

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Piringen (Haren). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw feest op een corona veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Piringen (Haren) (covid/ gezondheidspas) .