024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens rondom Limburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Achel best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een dj uit Limburg in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Achel over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Achel, 3930.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Achel

goedkoop feestlocatie huren in de buurt van  Achel

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Limburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Sohier
 • goedkoop zaal huren ruimte in Tildonk
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Meux
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Saint-Hubert
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Bredene
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Merendree
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Erneuville
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Houtave
 • klein zaalverhuur feestzaal in Stoumont
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Grimbergen
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Achel

  klein ruimte huren bruiloft Achel

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Achel. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw feestje op een covid-veilige wijze volgens de laatste regels van Achel (covid-19- certificaat) !