024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje op poten zetten ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal in de buurt van Wiers best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein zaalverhuur  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Wiers over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Wiers, 7608.

klein zaalverhuur feestzaal Wiers

klein zaalverhuur regio  Wiers

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaalverhuur in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Baisy-Thy
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Xhendremael
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Pondrôme
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Visé
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bouvignies
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Bellevaux-Ligneuville
 • klein zaalverhuur lentefeest in Ellemelle
 • goedkoop zaaltje huren communie in Lens-Saint-Servais
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Dergneau
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Veurne
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je feestzaal in een klein zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Wiers

  klein locatie huren feest Wiers

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Wiers. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren jouw feestje op een corona safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Wiers (covid/ pas) .