024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens in Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Estinnes-au-Val best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein zaalverhuur  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Estinnes-au-Val over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Estinnes-au-Val, 7120.

klein zaalverhuur feestzaal Estinnes-au-Val

klein zaalverhuur in de buurt van  Estinnes-au-Val

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaalverhuur in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Wijtschate
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Wannebecq
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Poulseur
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Nederboelare
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Smeerebbe-Vloerzegem
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Dendermonde
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Rollegem-Kapelle
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Ottergem
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Bierbeek
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Rosières
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Estinnes-au-Val

  goedkoop zaaltje huren bruiloft Estinnes-au-Val

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Estinnes-au-Val. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw feest op een corona-veilige manier volgens de laatste regels van Estinnes-au-Val (covid- pas) !