024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Boussu-lez-Walcourt best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Boussu-lez-Walcourt over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Boussu-lez-Walcourt, 6440.

klein zaaltje huren trouw Boussu-lez-Walcourt

klein zaaltje huren nabij  Boussu-lez-Walcourt

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Givry
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Semmerzake
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Beverlo
 • klein zaaltje huren trouw in Sint-Pauwels
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Thirimont
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Hélécine
 • klein zaalverhuur lentefeest in Luingne
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Jemappes
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Sint-Martens-Leerne
 • goedkope zaal huren ruimte in Leval-Trahegnies
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je trouw in een klein zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Boussu-lez-Walcourt

  groot zaal huren verjaardag Boussu-lez-Walcourt

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Boussu-lez-Walcourt. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren uw feestje op een covid-19-veilige manier volgens de laatste regels van Boussu-lez-Walcourt (corona/ pas) !