024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal nabij Melles best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Melles over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Melles, 7540.

klein zaaltje huren plechtige communie Melles

klein zaaltje huren in de buurt van  Melles

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Callenelle
 • goedkope zaaltje huren trouw in Esneux
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Sint-Gillis-bij-Dendermonde
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bütgenbach/Butgenbach
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Messancy
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Anlier
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Avekapelle
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Châtelet
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Pont-à-Celles
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Kortessem
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een klein zaal te starten, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Melles

  groot zaaltje huren feest Melles

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Melles. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw party op een covid-safe manier volgens de recente instructies van Melles (covid/ certificaat) .