024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Saint-Maur best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Saint-Maur over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Saint-Maur, 7500.

klein zaaltje huren kinderfeestje Saint-Maur

klein zaaltje huren in de buurt van  Saint-Maur

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • klein zaalverhuur lentefeest in Kerkhove
 • klein zaalverhuur lentefeest in Beverst
 • klein zaalverhuur feestzaal in Gelinden
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Nettinne
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Blehen
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Piringen (Haren)
 • groot zaalverhuur lentefeest in Stembert
 • goedkope ruimte huren feest in Redu
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Dion
 • klein zaalverhuur lentefeest in Villers-lez-Heest
 • Als je eenmaal besloten hebt om je kinderfeestje in een klein zaal te organiseren, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Saint-Maur

  goedkoop ruimte huren kinderfeestje Saint-Maur

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Saint-Maur. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw party op een corona-safe wijze volgens de laatste instructies van Saint-Maur (corona- certificaat) !