024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal nabij Trazegnies best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Trazegnies over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Trazegnies, 6183.

klein zaaltje huren communie Trazegnies

klein zaaltje huren in de buurt van  Trazegnies

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Rendeux
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Wetteren
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Gorsem
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Moerbeke
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Machelen (Vl.Br.)
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Calonne
 • groot feestruimte huren verjaardag in Ligney
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Hoogstade
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Porcheresse (Lux.)
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je communie in een klein zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Trazegnies

  groot zaaltje huren trouw Trazegnies

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Trazegnies. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren uw party op een covid-19-safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Trazegnies (covid-19 pas) .