024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens in Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal nabij Froidchapelle best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Froidchapelle over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Froidchapelle, 6440.

klein zaaltje huren communie Froidchapelle

klein zaaltje huren regio  Froidchapelle

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Wadelincourt
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Zoutleeuw
 • groot zaaltje huren trouw in Zutendaal
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Elsene
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Mont-de-l\’Enclus
 • groot feestruimte huren verjaardag in Boncelles
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Hamoir
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Berg (Limb.)
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Ecaussinnes-Lalaing
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Sainte-Marie-Chevigny
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je communie in een klein zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Froidchapelle

  klein ruimte huren feestzaal Froidchapelle

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Froidchapelle. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren jouw party op een covid-veilige manier volgens de laatste instructies van Froidchapelle (covid/ gezondheidspas) .