024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een feest in een zaal nabij Saint-Sauveur best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein zaal huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Saint-Sauveur over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Saint-Sauveur, 7912.

klein zaal huren ruimte Saint-Sauveur

klein zaal huren nabij  Saint-Sauveur

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaal huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Framont
 • klein ruimte huren feest in Tintigny
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Chantemelle
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Zwevegem
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Bagimont
 • groot zaaltje huren bruiloft in Bellevaux
 • klein feestruimte huren verjaardag in Zétrud-Lumay
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Erquennes
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Hainin
 • klein zaaltje huren verjaardag in Seloignes
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je ruimte in een klein zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Saint-Sauveur

  klein ruimte huren verjaardag Saint-Sauveur

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Saint-Sauveur. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw feestje op een covid-safe manier volgens de laatste regels van Saint-Sauveur (corona/ gezondheidspas) !