024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feestzaal in een zaal omgeving Montigny-le-Tilleul best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein zaal afhuren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Montigny-le-Tilleul over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Montigny-le-Tilleul, 6110.

klein zaal afhuren eerste communie Montigny-le-Tilleul

klein zaal afhuren nabij  Montigny-le-Tilleul

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Beerzel
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Mont (Nam.)
 • goedkoop zaaltje huren communie in Weillen
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sint-Genesius-Rode/Rhode-Saint-Genèse
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Wibrin
 • goedkope zaal huren ruimte in Grosage
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Schorisse
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Waudrez
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Sohier
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Naninne
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een klein zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Montigny-le-Tilleul

  goedkoop locatie huren feestzaal Montigny-le-Tilleul

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Montigny-le-Tilleul. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren uw party op een corona veilige wijze volgens de recente instructies van Montigny-le-Tilleul (covid-19- certificaat) !