024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal in de buurt van Mont-Sainte-Geneviève best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein feestzaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Mont-Sainte-Geneviève over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Mont-Sainte-Geneviève, 6540.

klein feestzaaltje huren vergaderzaal Mont-Sainte-Geneviève

klein feestzaaltje huren in de buurt van  Mont-Sainte-Geneviève

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Romsée
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Niverlée
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Strombeek-Bever
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Forrières
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Sorinne-la-Longue
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Duisburg
 • groot zaal huren ruimte in Epinois
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Mormont
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Zaffelare
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Bourseigne-Neuve
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je vergaderzaal in een klein zaal te geven, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Mont-Sainte-Geneviève

  groot ruimte huren bruiloft Mont-Sainte-Geneviève

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Mont-Sainte-Geneviève. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren uw feestje op een corona veilige wijze volgens de recente instructies van Mont-Sainte-Geneviève (corona certificaat) !