024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Dottignies/Dottenijs best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein feestzaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Henegouwen te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Dottignies/Dottenijs over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Dottignies/Dottenijs, 7711.

klein feestzaaltje huren vergaderzaal Dottignies/Dottenijs

klein feestzaaltje huren nabij  Dottignies/Dottenijs

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Wancennes
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Huldenberg
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sint-Pieters-Woluwe
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Escanaffles
 • klein zaalhuur verjaardag in Liège
 • groot zaalverhuur feestzaal in Mellier
 • goedkoop zaal huren ruimte in Havay
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Dour
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Neerijse
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Fexhe-le-Haut-Clocher
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een klein zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Dottignies/Dottenijs

  groot zaaltje huren vergaderzaal Dottignies/Dottenijs

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Dottignies/Dottenijs. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feestje op een covid-19-veilige wijze volgens de recente instructies van Dottignies/Dottenijs (corona/ pas) !