024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feest in een zaal nabij Houdeng-Aimeries best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein feestruimte huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Houdeng-Aimeries over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Houdeng-Aimeries, 7110.

klein feestruimte huren verjaardag Houdeng-Aimeries

klein feestruimte huren regio  Houdeng-Aimeries

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestruimte huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Sautour
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Mussy-la-Ville
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Roksem
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Roclenge-sur-Geer
 • goedkoop zaaltje huren communie in Onoz
 • goedkope zaaltje huren communie in Conneux
 • groot zaaltje huren communie in Dudzele
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Braine-le-Comte
 • klein ruimte huren feest in Vinkem
 • klein zaalhuur verjaardag in Beauraing
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Houdeng-Aimeries

  groot ruimte huren feestzaal Houdeng-Aimeries

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Houdeng-Aimeries. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij alles in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw party op een covid-19-veilige wijze volgens de recente regels van Houdeng-Aimeries (covid-19 certificaat) !