024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Gozée best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein feestruimte huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Gozée over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Gozée, 6534.

klein feestruimte huren verjaardag Gozée

klein feestruimte huren in de buurt van  Gozée

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestruimte huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Péruwelz
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Pousset
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Schilde
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Montignies-Saint-Christophe
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Meix-devant-Virton
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Zwijnaarde
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Dranouter
 • klein zaalhuur verjaardag in Nieuwerkerken
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Everberg
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Lembeke
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te geven, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Gozée

  goedkoop zaaltje huren bruidzaal Gozée

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Gozée. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren jouw feestje op een corona-safe manier volgens de recente aanbevelingen van Gozée (covid-19- pas) .