024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje op poten zetten ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal nabij Sivry-Rance best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein feestlocatie huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Sivry-Rance over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sivry-Rance, 6470.

klein feestlocatie huren verjaardag Sivry-Rance

klein feestlocatie huren in de buurt van  Sivry-Rance

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestlocatie huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • groot zaal afhuren eerste communie in Snellegem
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Beek
 • klein zaalhuur verjaardag in Nieuwerkerken
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Watou
 • goedkoop zaaltje huren communie in Leernes
 • groot zaal afhuren eerste communie in Merelbeke
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Evrehailles
 • klein zaalverhuur lentefeest in Haulchin
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Denderleeuw
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Villers-Poterie
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te starten, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Sivry-Rance

  goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Sivry-Rance

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Sivry-Rance. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren jouw feest op een covid veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Sivry-Rance (covid-19 certificaat) !