024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Frasnes-lez-Anvaing best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Frasnes-lez-Anvaing over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Frasnes-lez-Anvaing, 7910.

groot zaaltje huren trouw Frasnes-lez-Anvaing

groot zaaltje huren in de buurt van  Frasnes-lez-Anvaing

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Herchies
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Dorinne
 • goedkoop ruimte huren feest in Lesve
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Soheit-Tinlot
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Libramont
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Beverlo
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Mozet
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Erbisoeul
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Hannut
 • goedkoop zaal huren ruimte in Bovigny
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je trouw in een groot zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Frasnes-lez-Anvaing

  klein locatie huren vergaderzaal Frasnes-lez-Anvaing

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Frasnes-lez-Anvaing. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw feestje op een corona veilige wijze volgens de recente instructies van Frasnes-lez-Anvaing (covid-19/ gezondheidspas) .