024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een feest in een zaal in de buurt van Neufmaison best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Neufmaison over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Neufmaison, 7332.

groot zaaltje huren plechtige communie Neufmaison

groot zaaltje huren regio  Neufmaison

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Lille
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Marche-en-Famenne
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Michelbeke
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Damme
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Esen
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Ooike (Wortegem-Petegem)
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Grez-Doiceau
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Sint-Gillis-bij-Dendermonde
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Mesvin
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Morkhoven
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een groot zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Neufmaison

  groot zaaltje huren vergaderzaal Neufmaison

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Neufmaison. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw feest op een corona-veilige wijze volgens de laatste instructies van Neufmaison (covid pas) !