024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feest in een zaal in de buurt van Hennuyères best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Hennuyères over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Hennuyères, 7090.

groot zaaltje huren plechtige communie Hennuyères

groot zaaltje huren in de buurt van  Hennuyères

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Quevaucamps
 • groot zaal afhuren eerste communie in Kerkom-bij-Sint-Truiden
 • goedkoop ruimte huren feest in Herent
 • klein zaaltje huren verjaardag in Heist-aan-Zee
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Meldert (Limb.)
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Voormezele
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Quaregnon
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Helkijn/Helchin
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Oudegem
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Felenne
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een groot zaal te starten, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Hennuyères

  groot ruimte huren feestzaal Hennuyères

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Hennuyères. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feest op een covid veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Hennuyères (covid-19- pas) !