024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn op poten zetten ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Froidmont best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Froidmont over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Froidmont, 7504.

groot zaaltje huren plechtige communie Froidmont

groot zaaltje huren in de buurt van  Froidmont

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in Meldert (Vl.Br.)
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Wortegem-Petegem
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Moha
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Wihogne
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Oostwinkel
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Forrières
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Chapelle-lez-Herlaimont
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in As
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Cortil-Noirmont
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Vierves-sur-Viroin
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een groot zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Froidmont

  klein zaaltje huren bruidzaal Froidmont

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Froidmont. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feestje op een corona-safe wijze volgens de recente regels van Froidmont (covid-19- certificaat) !