024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Virelles best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Henegouwen te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Virelles over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Virelles, 6461.

groot zaaltje huren kinderfeestje Virelles

groot zaaltje huren in de buurt van  Virelles

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in Belgiรซ (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkope zaal huren ruimte in Buzet
 • groot zaalverhuur feestzaal in Pervijze
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Ruisbroek (Vl.Br.)
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Groot-Loon
 • klein ruimte huren feest in Plancenoit
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Braives
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in \’s Herenelderen
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Sint-Martens-Lennik
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Marbaix (Ht.)
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Louvain-la-Neuve
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een groot zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Virelles

  klein locatie huren vergaderzaal Virelles

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Virelles. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feestje op een covid veilige manier volgens de recente regels van Virelles (corona- gezondheidspas) .