024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal in de buurt van Saint-Léger (Ht.) best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan groot zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Saint-Léger (Ht.) over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Saint-Léger (Ht.), 7730.

groot zaaltje huren bruiloft Saint-Léger (Ht.)

groot zaaltje huren regio  Saint-Léger (Ht.)

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Villers-la-Ville
 • klein feestruimte huren verjaardag in Nassogne
 • groot zaaltje huren trouw in Manage
 • goedkoop zaaltje huren communie in Couthuin
 • klein feestruimte huren verjaardag in Baasrode
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Pulle
 • goedkoop zaal huren ruimte in Etalle
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Bever/Biévène
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Spiere-Helkijn/Espierres-Helchin
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Bassenge
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een groot zaal te geven, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Saint-Léger (Ht.)

  klein locatie huren verjaardag Saint-Léger (Ht.)

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Saint-Léger (Ht.). De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren uw feest op een covid-veilige wijze volgens de recente regels van Saint-Léger (Ht.) (corona- gezondheidspas) .