024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal nabij Mourcourt best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot zaalhuur  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een DJ uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Mourcourt over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Mourcourt, 7543.

groot zaalhuur verjaardag Mourcourt

groot zaalhuur regio  Mourcourt

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaalhuur in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Fagnolle
 • groot zaal afhuren eerste communie in Hornu
 • klein zaalhuur verjaardag in Puurs
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Monceau-Imbrechies
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Trembleur
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Tessenderlo
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Zuidschote
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Houthem (Comines/Komen)
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Petegem-aan-de-Schelde
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Waanrode
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Mourcourt

  goedkoop ruimte huren bruidzaal Mourcourt

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Mourcourt. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw party op een corona-safe manier volgens de recente aanbevelingen van Mourcourt (corona certificaat) .