024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens in Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een feest in een zaal in de buurt van Bersillies-l\’Abbaye best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaalhuur  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Bersillies-l\’Abbaye over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Bersillies-l\’Abbaye, 6560.

groot zaalhuur verjaardag Bersillies-l\'Abbaye

groot zaalhuur nabij  Bersillies-l\’Abbaye

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaalhuur in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Habay
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Tilly
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Gerpinnes
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Braine-le-Château
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Kalmthout
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Jeneffe (Lg.)
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Itterbeek
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Samrée
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Julémont
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Flône
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te starten, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Bersillies-l\’Abbaye

  goedkoop locatie huren kinderfeestje Bersillies-l\’Abbaye

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Bersillies-l\’Abbaye. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw feest op een corona veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Bersillies-l\’Abbaye (covid-19/ pas) .