024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal nabij Villers-Perwin best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaal afhuren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Villers-Perwin over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Villers-Perwin, 6210.

groot zaal afhuren eerste communie Villers-Perwin

groot zaal afhuren regio  Villers-Perwin

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaal afhuren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bertrix
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Deerlijk
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Saint-Martin
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Grune
 • klein zaalverhuur lentefeest in Schelderode
 • goedkoop ruimte huren feest in Marenne
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Montzen
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Sint-Joris (Beernem)
 • groot feestruimte huren verjaardag in Dikkelvenne
 • klein zaaltje huren verjaardag in Welle
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een groot zaal te geven, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Villers-Perwin

  goedkoop locatie huren feestzaal Villers-Perwin

  Dus of je nou een zaal voor feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Villers-Perwin. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw feestje op een covid safe manier volgens de laatste regels van Villers-Perwin (covid- pas) !