024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal omgeving Leers-et-Fosteau best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaal afhuren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Leers-et-Fosteau over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Leers-et-Fosteau, 6530.

groot zaal afhuren eerste communie Leers-et-Fosteau

groot zaal afhuren regio  Leers-et-Fosteau

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaal afhuren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Kester
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Tongre-Notre-Dame
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Vossem
 • klein zaaltje huren communie in Bastogne
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Saint-Remy-Geest
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Alveringem
 • klein feestruimte huren verjaardag in Aartselaar
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Eigenbilzen
 • klein feestruimte huren verjaardag in Elsenborn
 • klein zaaltje huren trouw in Berneau
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een groot zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Leers-et-Fosteau

  groot zaaltje huren trouw Leers-et-Fosteau

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Leers-et-Fosteau. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren uw feest op een covid-safe wijze volgens de recente regels van Leers-et-Fosteau (covid-19- gezondheidspas) !