024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feestzaal in een zaal in de buurt van Ellignies-lez-Frasnes best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan groot zaal afhuren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Ellignies-lez-Frasnes over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Ellignies-lez-Frasnes, 7910.

groot zaal afhuren eerste communie Ellignies-lez-Frasnes

groot zaal afhuren in de buurt van  Ellignies-lez-Frasnes

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaal afhuren in voor je zoeken die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren trouw in Waanrode
 • groot ruimte huren feest in Oudenaken
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Péronnes-lez-Binche
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Wimmertingen
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Mazy
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Landskouter
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Mol
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Chevetogne
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Oostakker
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Zwijnaarde
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een groot zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Ellignies-lez-Frasnes

  groot zaal huren bruiloft Ellignies-lez-Frasnes

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Ellignies-lez-Frasnes. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren jouw party op een corona safe manier volgens de laatste regels van Ellignies-lez-Frasnes (corona pas) !