024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Ramegnies-Chin best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan groot ruimte huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Ramegnies-Chin over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Ramegnies-Chin, 7520.

groot ruimte huren feest Ramegnies-Chin

groot ruimte huren in de buurt van  Ramegnies-Chin

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in Belgiรซ (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot ruimte huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Lantin
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Buvrinnes
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Roclenge-sur-Geer
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Goutroux
 • goedkope zaaltje huren communie in Melle
 • goedkoop zaaltje huren communie in Rummen
 • groot zaalverhuur feestzaal in Hollogne-aux-Pierres
 • klein zaaltje huren verjaardag in Neerheylissem
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Saint-Martin
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Saint-Vaast
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je feest in een groot zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Ramegnies-Chin

  klein zaaltje huren verjaardag Ramegnies-Chin

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Ramegnies-Chin. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw party op een covid-safe wijze volgens de recente regels van Ramegnies-Chin (covid-19/ pas) .