024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens in Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal omgeving QuiĆ©vrain best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot feestruimte huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in QuiƩvrain over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in QuiƩvrain, 7380.

groot feestruimte huren verjaardag QuiƩvrain

groot feestruimte huren regio  QuiĆ©vrain

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in Belgiƫ (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestruimte huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Vivy
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Sivry-Rance
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Landskouter
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Ruisbroek (Vl.Br.)
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Tihange
 • goedkope zaaltje huren communie in Conneux
 • goedkoop ruimte huren feest in Nerem
 • goedkoop zaal huren ruimte in Bommershoven (Haren)
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bende
 • groot zaaltje huren verjaardag in Arc-Wattripont
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar QuiƩvrain

  klein zaal huren trouw QuiƩvrain

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in QuiƩvrain. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feestje op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van QuiƩvrain (covid/ certificaat) !