024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest op poten zetten ergens in Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feest in een zaal nabij Ham-sur-Heure best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Ham-sur-Heure over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Ham-sur-Heure, 6120.

goedkope zaaltje huren verjaardag Ham-sur-Heure

goedkope zaaltje huren in de buurt van  Ham-sur-Heure

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden voldoet:

 • klein zaal huren ruimte in Meigem
 • goedkoop ruimte huren feest in Tiegem
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Pepinster
 • goedkoop zaal huren ruimte in Thuillies
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Stevoort
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Lantin
 • goedkoop ruimte huren feest in Guignies
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Hives
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Lavoir
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Montroeul-sur-Haine
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Ham-sur-Heure

  klein zaaltje huren vergaderzaal Ham-sur-Heure

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Ham-sur-Heure. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feest op een corona-safe wijze volgens de laatste regels van Ham-sur-Heure (covid-19/ gezondheidspas) !