024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje organiseren ergens in Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feest in een zaal omgeving Quevaucamps best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Quevaucamps over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Quevaucamps, 7972.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Quevaucamps

goedkope zaaltje huren in de buurt van  Quevaucamps

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in Belgiรซ (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Rahier
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Dion-Valmont
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Okegem
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Aulnois
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Overmere
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Desteldonk
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Ghislenghien
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Sainte-Marie-Chevigny
 • goedkope zaal huren ruimte in Boekhout
 • groot zaal huren ruimte in Aiseau-Presles
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkope zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Quevaucamps

  goedkoop zaal huren feest Quevaucamps

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Quevaucamps. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren uw feest op een corona safe manier volgens de recente regels van Quevaucamps (covid-19/ certificaat) !