024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Beclers best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Beclers over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Beclers, 7532.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Beclers

goedkope zaaltje huren regio  Beclers

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • groot feestruimte huren verjaardag in Martenslinde
 • goedkoop ruimte huren feest in Pellaines
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Obourg
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Lontzen
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Meerbeek
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Mortroux
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Baal
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Kasterlee
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Lompret
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Nederbrakel
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkope zaal te starten, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Beclers

  goedkoop zaal huren vergaderzaal Beclers

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Beclers. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw party op een corona-veilige manier volgens de laatste regels van Beclers (covid-19- gezondheidspas) .