024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Ecaussinnes-d\’Enghien best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Ecaussinnes-d\’Enghien over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Ecaussinnes-d\’Enghien, 7190.

goedkope zaaltje huren bruiloft Ecaussinnes-d\'Enghien

goedkope zaaltje huren nabij  Ecaussinnes-d\’Enghien

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • klein zaaltje huren plechtige communie in Corbion
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Herne
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Aarschot
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Forrières
 • klein zaaltje huren communie in Sprimont
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Vinderhoute
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Gérouville
 • goedkoop ruimte huren feest in Nieuwenrode
 • goedkoop zaaltje huren communie in Herve
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Forest (Ht.)
 • Als je eenmaal besloten hebt om je bruiloft in een goedkope zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Ecaussinnes-d\’Enghien

  groot zaal huren trouw Ecaussinnes-d\’Enghien

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Ecaussinnes-d\’Enghien. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw feest op een covid safe wijze volgens de laatste instructies van Ecaussinnes-d\’Enghien (covid/ pas) .