024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens in Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feest in een zaal in de buurt van Merbes-Sainte-Marie best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaalhuur  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Merbes-Sainte-Marie over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Merbes-Sainte-Marie, 6567.

goedkope zaalhuur verjaardag Merbes-Sainte-Marie

goedkope zaalhuur regio  Merbes-Sainte-Marie

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, honderd man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaalhuur in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Roksem
 • groot ruimte huren feest in Sint-Joost-ten-Node
 • klein zaaltje huren bruiloft in Howardries
 • klein zaaltje huren communie in Hendrieken
 • klein zaaltje huren communie in Westerlo
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Mont-Sainte-Aldegonde
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Warcoing
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Ooigem
 • klein zaalverhuur feestzaal in Vrasene
 • groot zaaltje huren communie in Moregem
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Merbes-Sainte-Marie

  klein locatie huren verjaardag Merbes-Sainte-Marie

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Merbes-Sainte-Marie. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw party op een covid-19-veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Merbes-Sainte-Marie (covid pas) !