024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest organiseren ergens in Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Marche-lez-Ecaussinnes best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaal huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Marche-lez-Ecaussinnes over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Marche-lez-Ecaussinnes, 7190.

goedkope zaal huren ruimte Marche-lez-Ecaussinnes

goedkope zaal huren nabij  Marche-lez-Ecaussinnes

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaal huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Ollignies
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Buken
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Hever
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Idegem
 • goedkoop zaal huren ruimte in Villers-Saint-Ghislain
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Marcinelle
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Evegnée
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Fallais
 • goedkope zaaltje huren communie in Bertrée
 • groot zaalhuur verjaardag in Glons
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je ruimte in een goedkope zaal te organiseren, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Marche-lez-Ecaussinnes

  groot ruimte huren verjaardag Marche-lez-Ecaussinnes

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Marche-lez-Ecaussinnes. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw feest op een covid-19 safe wijze volgens de laatste instructies van Marche-lez-Ecaussinnes (corona/ gezondheidspas) !