024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Henegouwen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal omgeving Bruyelle best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaal afhuren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Bruyelle over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Bruyelle, 7641.

goedkope zaal afhuren eerste communie Bruyelle

goedkope zaal afhuren regio  Bruyelle

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in Belgiรซ (Henegouwen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Meulebeke
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bilzen
 • goedkoop ruimte huren feest in Werm
 • goedkoop zaaltje huren communie in Doische
 • goedkope zaal huren ruimte in Boekhout
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Angre
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Kortijs
 • klein zaal afhuren eerste communie in Maurage
 • goedkoop zaaltje huren communie in Binche
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Dochamps
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkope zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Bruyelle

  goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Bruyelle

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Bruyelle. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw feest op een covid-19-safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Bruyelle (corona certificaat) !