024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje op poten zetten ergens rondom Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal omgeving Forges-Philippe best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope feestzaaltjes huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Henegouwen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Forges-Philippe over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Forges-Philippe, 6596.

goedkope feestzaaltjes huren verjaardag Forges-Philippe

goedkope feestzaaltjes huren nabij  Forges-Philippe

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestzaaltjes huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • groot zaal huren ruimte in Houwaart
 • groot zaal afhuren eerste communie in Ellignies-lez-Frasnes
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Hélécine
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Dottignies/Dottenijs
 • goedkoop ruimte huren feest in Lesve
 • goedkoop ruimte huren feest in Lieferinge
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Faulx-les-Tombes
 • goedkoop ruimte huren feest in Rotheux-Rimière
 • goedkoop zaaltje huren communie in Jamoigne
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Waremme
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkope zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Forges-Philippe

  klein zaaltje huren feestzaal Forges-Philippe

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Forges-Philippe. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feestje op een corona safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Forges-Philippe (covid gezondheidspas) !