024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Henegouwen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal in de buurt van Blandain best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope feestzaaltje huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een DJ uit Henegouwen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Blandain over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Blandain, 7522.

goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal Blandain

goedkope feestzaaltje huren nabij  Blandain

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Henegouwen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren bruidzaal in Fernelmont
 • groot zaalhuur verjaardag in Comblain-la-Tour
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Achêne
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Sint-Lievens-Esse
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Lovenjoel
 • groot ruimte huren feest in Saint-Denis (Ht.)
 • goedkoop zaal huren ruimte in Outgaarden
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Zoersel
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Gelbressée
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Wijchmaal
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je vergaderzaal in een goedkope zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Blandain

  groot zaal huren feest Blandain

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Blandain. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren jouw party op een covid-safe manier volgens de recente instructies van Blandain (covid/ pas) !